|  Registrer
Service/Værksted
A/S Hansen & Jacobsen har konstant service biler kørende i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er derfor altid i stand til at servicere private, erhvervs-
virksomheder, butikker, boligselskaber m.v. når der er brug for større og mindre reparationer. Medarbejderne på servicevognene styrer selv deres opgaver. De er i stand til at disponere, tage stilling og købe ind, således at tvivlsspørgsmål, materialekøb og prisoverslag i de fleste tilfælde kan løses på stedet.

Ved akutte skader kan vi rykke ud med meget kort varsel, og via mobiltelefonen har vi altid mulighed for at komme i kontakt med servicebilerne.
        
Vi løser selv alle former for tømrer/snedkeropgaver og har desuden kontakt til en række gode underentreprenører indenfor alle fag.

Det er ikke alle kompletterende bygningsdele der kan købes færdige fra fabrik i den udførelse vore kunder stiller krav om.

På vores eget snedkerværksted kan vi fremstille kvalitetsprodukter i præcis den udførelse vore kunder ønsker.

Vores værksted reparerer også vinduer, døre m.m. i det omfang det er rentabelt eller hvis der er tale om f.eks. fredede bevaringsværdige bygningsdele.